Käpylä Maanantai sarjakärkeen huikean avauksen ansiosta

Julkaisuvapaa heti
Ottelupöytäkirja

Käpylä Maanantai Presidentillinen Palloseura ’11 otti ensimmäisen voittonsa palloliiton alaisessa sarjassa! Aivan ensimmäiseksi haluamme kiittää vastustajaamme FC Lekendoja rehdistä ottelusta ja tuomaria tiukasta linjavedosta! Ennen ottelua edeltävissä lämmittelyissä oli joukkueen sisällä havaittavissa pientä hermostuneisuutta; pallo tuntui pomppivan aikamoisesti pelaajien jaloissa.

Maanantain viimeistelyharjoitukset ja Managerin määräämät pelipaikat toivat selkeästi varmuutta pelaamiseen, joka oli nähtävissä heti pelin alkuminuuteilta lähtien. Kun peliä oli pelattu kolme minuuttia, vastustajan maalille saatiin hyvä paine Faggen #13 piinkovasta syötöstä Singille #7, joka haastoi pakistoa, selkeästi näkee kuinka laaduskasta materiaalia Espoon junnutyö on aikanaan tehnyt! Sing heitti hyvän passin Juhalle #66. Juha laittoi nappisyötön boksin nurkalta takakulmalle, josta todellisen voimapelaajan elkein Ammattilainen #68 iski pelivälineen häkkiin!

Vastustaja tuli kuitenkin kolmen minuutin jälkeen tasoihin parilla hyvin tehdyllä poikkaissyötöllä ja sijoitus alanurkkaan. Sininen joukkue nosti kuitenkin kovasti tempoa ja AnttiK #71 iski hyvän pystyjuoksun vastustajan häkille ja häntä rikottiin pilkun arvoisesti maalin edustalla. Juha #66 latasi littimäisen pilkun sisään ja vastustajien kassari oli täysin avuton tilanteessa. Tästä meno vain jatkui, kun Sing ja Juha pelasivat upeasti yhteen vastustajan boxin nurkalla ja Juha pääsi niittaamaan pallon vasempaan alanurkkaan!

Ensimmäisestä puoliajasta oli 7 min jäljellä kun Managerimme, el Capitan! #22 iski tiukan irtopallon kulman jälkitilanteesta vastustajan häkkiin. Kapteenin johtava esimerkki antoi voimaa vielä loppuminuuteille ja Ammattilainen, Ari ja Jari pelasivat upeasti yhteen; Arin #5 upeasta esityöstä pallo Jarille #93 keskikentälle, jako vasempaan laitaan Ammattilaiselle, jolta C. Ronaldomainen passi kantapäällä takaisin Jarille, joka paukutti puoliaikalukemiksi 5-1!

Toisella puoliajalla näimme kuinka tasavahva, joukkue Käpylä Maanantai oikeasti on! Tony #24 teki Carlosmaisia nousuja pakin paikalta ja toimi itse lukkona pakistossa! Tämä aiheutti hälinää vastustajan päässä, kun yhtäkkiä 3 pelaajan sijaan, hyökkäys-kuviossa olikin 4 pelaajaa mukana!

Tämä toi hyviä tilanteita, joista 6-1 maali syntyi! Jussi #87 ajoi hyvin vasempana kärkenä keskelle boxin reunaa, haastoi pakkeja ja veto! Pallo tuli kimmarina moken käsistä, josta el Capitan! iski illan toisen osumansa! Peliä oli pelattu 10 minuuttia tähän mennessä. Keskikenttä oli suvereenisesti Käpylä Maanantain hallussa, kiitos Bockin #3, jonka uskomaton jalkatekniikka ja nopeus pysäytti pallon kuin pallon keskikentän kaarelle! 15 minuutin kohdalla Ammattilainen #68 murtautui vasemmalta laidalta läpi ja latasi todella kovan, maata nuolevan kudin, oikeaan sivupelliin (kirj. huom. Euran murretta, tarkoittaa maalin sivuosaa) ja tilanne oli 7-1!

Kun pelikellossa pyöri 37 minuutin kohdalla, niin Jussi latasi painetta kovalla juoksulla vastustajan pakistoon, ja laukas joka upposi upeasti oikeaan takanurkkaan ja loppulukemat 8-1!

Pelin todelliset sankarit olivat kuitenkin Fagge, 110% varmaa pelaamista pakistossa, Bocki, Tony ja Antti, mikä tekniikka ja juoksukunto näillä veljillä oikein on! Aivan mahtavaa katsottavaa! Arin kovat karvaukset tuottivat vastustajalle päänvaivaa; pallo pysähtyi kuin seinään, kun Ari oli vastassa! Maalivahtiamme emme myöskään unohda; Simo liimasi varmana ja avaukset lähti kuin luoti piipun suusta!

1.voitto
Voittajat! Takarivi vasemmalta: Ari Leskinen, Angkarn Phiuphong , Antti Karvanen, Tommi Virranvuo,
Tony Malvela, Jussi Salonniemi, Fredrik Fagerström ja Jari Vainio.
Eturivi vasemmalta: Antti Matilainen, Joni Simonen, Juha Parviainen ja Svante Suominen.

 

 

One thought on “Käpylä Maanantai sarjakärkeen huikean avauksen ansiosta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *