KMPP in UK – heinäkuinen jääkiekkoreissu Britteihin

Hockeytutorial.com:in Chris Kibui ja kumppanit löysivät maineekkaan urheiluseuramme YouTubesta ja kävivät alkuvuodesta pipolätkäturistivierailulla. (kts. miesten minidokkari ja reissuvideo). Nyt oli Käpylä Maanantain vuoro vierailla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Seurajohto valitsi matkaan kuumimmat nimet. Komennuksen saivat Niko Eronen, Ville PurontausTommi Virranvuo ja Svante Suominen. Myös huippulaituri Tommi Suominen oli nimettynä kisajoukkueeseen, mutta seuran lääkäri ei halunnut riskeerata Kunto kakkoseen liittyviä huikeita tavoitteita, ja määräsi nuoremmalle Suomiselle lentokieltoa pitkään kestäneen kuumeilun takia.

Kamat kasseihin, mailat teippiin ja tammitynnyrin kautta koneeseen.

View this post on Instagram

#kapylamaanantai #KMPPinUK #hockeylife

A post shared by Svante Suominen (@svantesuominen) on

https://instagram.com/p/qnljbSBjea

Perillä napattiin Heathrowlta väni ja paineltiin Niko ratissa tien väärää puolta Cambridgeen, jossa joukkue majoittui kylpylähotelliin.

View this post on Instagram

#KMPPinUK #kapylamaanantai #hockeylife

A post shared by Svante Suominen (@svantesuominen) on

View this post on Instagram

#KMPPinUK #day2 #icehockey

A post shared by Svante Suominen (@svantesuominen) on

Jäätävä jetlag koitettiin selättää KFC:n, herkistelyfudiksen, porealtaan, höyrysaunan, salamipötköjen avulla, sillä jo samana iltana yönä oli ensimmäinen jää. Ennen jäätä ehdittiin vielä vetästä kunnon brittisapuskat  vanhojen kamujemme Joshin ja Chrisin kanssa.

Voi sitä hien ja puuskutuksen määrää. Jetlageista ja muista tasotuksista huolimatta Peterboroughn Saturday Scrimmage muuttui aika nopsaan Monday Massacreksi.

Toka päivä. Piiiitkät 8 h unet takana. Aamu-uinnit ja kartsalle. Jäällä tututstuttiin UK-laituri Maxiin, joka punttaili kondooleita Cam-joella. Päästiin kyytiin. Huikeeta! Kiitos.

Illalla taas jäätä, sama tahti jatkui. Nähtiin myös toinen Chrissi! Käpylä vei.

Viimeiseksi vuorokaudeksi reissattiin pääkaupunkiin, joka otettiin suvereenisti haltuun.

https://instagram.com/p/q4i3UoBjaw

https://instagram.com/p/q4j2uphjcR

https://instagram.com/p/qv68nhA_g5

View this post on Instagram

#KMPPinUK #kapylamaanantai

A post shared by Svante Suominen (@svantesuominen) on

Upee reissu! Kovasti odotellaan seuraavaa tammi–helmikuuhun ajoittuvaa vastavierailua. Koitetaan viritellä jonkin sortin pipolätkäturnausta ehkäpä.

Täältä lisää valokuvia: #KMPPinUK.