Jalkapallokauden avaus: ystävyysotteluvoitto ErämaaKoirista

Julkaisuvapaa heti

Käpylä Maanantai PP’11 juhlisti huippupelaajansa Teemu Öhmanin 30-vuotista (fudis)taivalta ottamalla ystävyysotteluvoiton ErämaaKoirista. Tikkurilalainen koiralauma kohahdutti käpyläläistä kotiyleisöä menemällä 0–1-johtoon Maanantai-puolustuksen haparoidessa eilisessä jääkiekkohumussa. Maanantain tuorein hankinta Jussi Salonniemi kuitenkin tasoitti vielä ennen puoliaikavihellystä.

Toisella jaksolla kotijoukkue otti komennon. Maanantain maali pysyi Tommi Virranvuon ja mahtavasti torjuneen Veli-Pekka Lehtikankaan johdolla puhtaana. Kotiyleisö sai haluamansa avauksen jalkapallokaudelle, kun tähtihyökkääjä Mikko Juurmaa tykitti voittomaalin lisäajalla.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin:

  1. ★★★ Tony Malvela
  2. ★★ Veli-Pekka Lehtikangas
  3. Jussi Salonniemi

käpyläma-ek-osku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *