Käpylä Maanantai yhteistyösopimukseen Hockey Cornerin kanssa

PRESS RELEASE

Käpylä Maanantain presidentillisen urheiluseuran jääkiekkojaosto on uuden kauden kynnyksellä solminut yhteistyösopimuksen Stadin parhaan kiekkokaupan, Hockey Cornerin kanssa. Käpylä Maanantai keskittää jääkiekkovaruste- ja -palveluhankintansa kasvottomien jättikorporaatioiden sijaan töölöläiseen kivijalkakauppaan.

“Jääkiekko on fiilistelyä, jääkiekko on elämäntapa, #hockeylife! Ei pienintäkään epäilystä, tulisko jokaisen itseään kunnioittavan kiekkoilijan poistaa varusteensa Jyrin kivijalasta Harraste Ilta Kevyt -liigan matsien tilanteita mehustellen ja kauppiaan keittämää kahvia siemmaillen vai hiessä megamarketin hyllyväleissä arpoen.”
– Käpylä Maanantai -seuran Presidentti ja jääkiekkojaoston General Manager, Svante Suominen

Svante Suominen, Jyri Penttilä
Käpylä Maanantai -seuran presidentti Svante Suominen ja Hockey Cornerin kauppias & CEO Jyri Penttilä Stadin parhaan kiekkokaupan edessä tarrankiinnitysjuhlallisuuksissa.

Käpylä Maanantai on vuodesta 2011 toiminut helsinkiläinen urheiluseura. Jääkiekon ja pipolätkän lisäksi seuralla on edustusjoukkueet jalkapallossa ja futsalissa. Seuran pipolätkäaktiivit ovat myös perustaneet Save Pond Hockey -hyväntekeväisyysliikkeen.

Hockey Corner on vuodesta 1991 toiminut jääkiekkoilun erikoisliike. Mannerheimintiellä sijaitsevan kivijalkakaupan lisäksi perheyrityksellä on myös verkkokauppa osoitteessa hockeycorner.net.