Käpylä Maanantai 5th Anniversary: EAST vs WEST Hartwall Arenalla päättyi idän 4–10-voittoon

JULKAISUVAPAA HETI

Järjestyksessään ehkä viides vuotuinen Käpylä Maanantai East vs Käpylä Maanantai West -tähdistöottelu pelattiin sunnuntaina Hartwall Arenalla. Edelliskauden mestari West luisteli otteluun kovalla itseluottamuksella. Lännen joukkue haali viime hetkellä riveihinsä yleisön rakastaman vanhan maanantailaisen Tuukka Holman Hämeenlinnasta asti. Runsaslukuinen yleisö kohahti myös, kun Käpylä Maanantain tuorein hankinta uusiseelantilainen huippupeluri Karl Fitzpatrick puki otteluun jääkiekkovermeet ensi kertaa ylleen (kiitokset Stadin parhaalle kiekkokaupalle varustelainasta).
Oheisessa julisteessa ottelun kokoonpanot:

east-west

Alkuseremoniassa seurajohto palkitsi Aarne Mäkisen varakapteenin A-kirjaimella. Mäkinen on kasvanut joukkueessa suureksi johtajaksi ja pelihengen luojaksi.  Myös kentän ulkopuolella kunnostautuneet Marko Mustonen ja Fredrik Fagerstöm saivat tunnustusta. Kotiin viemiseksi joukkueenpelaajat olivat hankkineet hiljattain syntyneille tuleville tähdille XXXXXXXXS-kokoiset Käpylä Maanantai -pelipaidat.

Itä otti pelin haltuun kurinalaisella viisikkotaistelulla heti alkuminuuteilta.

Jengit nautti ja hauskaa oli.
Loppulukemat Itä 10 – Länsi 4.

Ensi vuonna taas uudestaan! 

kapyla-maanantai-east-west-2016-jengi
Photo: Marko Seuranen, Rated X Productions