Käpylä Maanantai eteni ensimmäisessä RBOI-turnauksessaan neljännesvälieriin asti

Julkaisuvapaa heti

Käpylä Maanantai PP’11 ylsi heti ensimmäisessä RedBull Open Ice -turnauksessaan aina neljännesvälieriin asti. Turnaus miteltiin Espoon Leppävaarassa lauantaina 9.2.

Maanantai aloitti vahvasti pesemällä Downtown Ducksin huikein 4—16-lukemin. Seuran korkeimman johdon Martti Pohjonen kommentoi ottelua seuraavin sanakääntein:
[quote]Joukkueen nimispekulaation läpikäynti peliajalla kuuluttajan kanssa hämäsi vastustajaa juuri sopivasti niin, että saatiin pari ekaa börsää survottua sisään ja momentum meidän puolelle. Tämän jälkeen loppu on historiaa ja Suomisen backhand-forehand-backhand-jalkakiskis-alasulake pääsee joukkueen historiankirjoihin.[/quote]
Toisessa ottelussa onnetar otti ohjat käsiinsä. Vastustaja, Tavastia Pharmi, sai salama-alun, minkä jälkeen kentälle alkoi sataa lunta — ja paljon. Siinä missä tavastialaiset onnistuivat kolauttamaan kiekot komeroon lähes kaikista maalipaikoistaan, pomppivat maanantailaisten kiekot sivu”rautoihin” ja lumipenkkoihin.
[quote]Tornihuhut Tavastian “farmi-jengistä” sai rotsit aukeemaan just sen verran että kovuudesta ei voinu puhua alussa edes, vaan oltiin heti alakynnessä. Ei tietenkään auttanu että VP otti saikkua polven takia mutta kokonaisuudessaan oon tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja asenteeseen. Hieno tapahtuma!,[/quote]
Pohjonen kiteyttää.

Valokuvia RatedX:n sivullaARItv näyttää päivän ensimmäisen ottelun jälkilähetyksenä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Seuraa seuran fanisivua!

EDIT: otteluvideo julkaistu. Olkaa hyvät:

Käpylä Maanantai PP'11 RedBull Open Ice -turnauksessa
Käpylä Maanantai PP’11 RedBull Open Ice -turnauksessa 9.2.2013 
vasemmalta: Sauli Jaakkola, Veli-Pekka Lehtikangas, Svante Suominen, Aarne Mäkinen,
Fredrik Fagerström, Jesse Kantola ja Heikki Säteri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *