Käpylä Maanantai PHC: Pyrkkä Pipo Cup

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 18.02.2022
16:00 - 20:00

Location
Lauttasaaren Liikuntapuisto - Pyrkkä, Lahnalahdentie 4, 00200 Helsinki

Category(ies)


Moi,

Mahtavaa, että pelaatte pipolätkää kanssamme!

Ohessa turnauksen ohjelma ja säännöt.

Osoite on Lauttasaaren urheilupuisto, Lahnalahdentie 4. Urheilupuiston parkkis on melko pieni. Jos saavutte omalla autolla niin paikoitustilaa on myös kenttää kiertävän kadun varrella. Urheilupuistoon voi myös tulla julkisilla, m.m. lähimmälle Koivusaaren metroasemalle on muutama sata metriä. Fillarillakin on poljettu pipolätkäilemään. Kentällä on lämpimät pukukopit, wc:t ja suihkutilat.

Turnauksen taso on ”harrastelija”, toki joukossa on kaikenlaisia hyväkuntoisia taikureita. Tämä on kuitenkin lähtökohtaisesti turnaus, jossa kaverille syötetään. Ja tuima hampaaton hymy perään. 😉

Turnauksessa ei ole tuomareita. Joukkueet dumaavat pelinsä itse, kuten pipolätkässä muutenkin tehdään. Toki meitä on muutama jamppa siinä säätämässä ja kellottamassa. Se on se Turnausjohto. Turnausjohto päättää.

Osallistuminen on maksutonta. Osallistuminen on vapaaehtoista. Se on myös avoin kaikille vaikka kutsuturnaus onkin: Pelaamme pelit urheilupuiston muun normaalin toiminnan ohessa, on siis mahdollista että johonkin joukkueeseen napsitaan kesken turnauksen pelaaja tai pari. Tämä koskee lähinnä paikallisen Drumsö Sportingin joukkueita.

Sportingilla onkin kolmen joukkueen slotti johtuen paikallisten pipoilijoiden suuresta kiinnostuksesta. Muut joukkueet ovat LaLiNi, Käpylä Maanantai, Tre Döner, Pibra ja Tölö Standard. Turbojugend Hockey Club joutui valitettavasti perumaan osallistumisensa. Eli yhteensä kuitenkin kahdeksan porukkaa.

Pidetään pelit, pukkarit ja yleensä kaikki tilat siistinä. Turnaus on päihteetön.

Pelaamme joko tekojääkaukalossa hienoissa iltavaloissa tai Isolla luonnonjäällä niin ikään hienoissa iltavaloissa. Pelialusta selviää pelipäivänä eli perjantaina 18.2.

Kuten aina ulkona kaikki tapahtuu säävaruksella ja olosuhteet huomioiden.

Ps. Ilmoitathan jos huomaat ohjelmassa, säännöissä tai muuten korjattavaa.

Terveisin,
Turnausjohto

Tommy Pohjola
tompoh@me.com
+358 503003510

Janne Pirinen
jannepir@gmail.com
+358 40 8376285

https://kapylamaanantaiphc.playerlineup.com/events/15902540


Nimenhuuto
iCal