Päivä joka muistetaan, mutta hyvinkin jota voisi unohtaa.

07:00 Galaxy S5 pirisee vihaisesti. Pitäisi herätä töihin, mutta torkku vie voiton.

08.05 “Torkku” Venähti ja vuoden työntekijä saatiin vihdoin hereille. Nopea vilkaisu kännykästä teksti-tv 235:een. Tynkäkierroksen ainut ottelupari Edmonton-Tampa Bay tarjosi suomalaisittain taattua “laatua” tältä kaudelta: Joensuulta kiikarit ja Filppulalta väkevä -2.

08:15 Suihkussa ja hampaiden pesussa tuntuu oudolta..jokin ei tunnu normaalilta. Liekö sanonta “pelipäivä on juhlapäivä” tuonnut lisäjännitystä päivälle…

1

8:45 Vaatteet päällä ja matkalla rikospaikalle jätkäsaareen. Kännykkään vilkaisu facebookkiin yllätti. “sinulle on 56 uutta viestä?!?”. Totuus valkeni olin taas vanhentunut vuodella. Maaginen 28 ikävuotta on saavutettu. Ei lähdetty rokkistarojen tyyliin. Päinvastoin eletään urheilijauran huippuvuosia. Synttärisankaruus ei helpota illan paineita. Tänään odotetaan maaleja.

09:30 Naljailen saavutaan töihin. Tarjoaan porukalle kakkukahvit ja päivä töissä käynnistyi mukavasit.

12.00 Lounaaksi nautittiin kevyesti 200g tonnikalapastasalaattia, chilitonnikalapurkki 150g ja kyytipojaksi muutama kirsikkatomaatti.

16:15 Synttäreiden kunniaksi poistuttiin töistä etukäteen. Itä-Saksan ylpeys Trabantti ei käynnistynyt, joten piti tyytyä ysiin eli leikkisästi “viharatikkaan”.

2

16.30 Päivällistreffit ja esitankkaus kohti matsia Ravintola Fukussa. Harmiksi paikka avautui vasta viideltä, joten ajan tappoa teen merkeissä Coronassa ja pikakierroksella UFF:ssa.

3 4

17:00 Vihdoinki ruokaa pyödässä! Johan oli nälkä! Nyt on hyvä mieli marssia kohti ottelua!

6

18:00 Matka kohti kotia ja pikaiset päiväunet, ennen illan ottelua.

19.00 Tavaroiden pakkausta ja latautumista kohti peliä. Spotifysta soi matsilista mm. Paul Stanley – Live to win oli kova sana.

20:00 Fanien eleet syntymäpäivän kunniaksi oli erittäin koskettava tälläiselle tähtipelaajalle. Kiitoksia siitä lämpimästi kaikille! Ilman teitä en jaksaisi!

7

520:35 Hyytävien tuulten keskellä vihdoin stadikalla. Matkalla törmään toimitusjohtaja Nuutilaan ja Web-velhoon Eetuun.

20:50 Kamat kasassa ja kohti alkulämmittelyyn yleisömeren keskelle.

8

21.00 Kick-off! Peli käyntiin!

21.30 Ensimmäinen puoliaika takana. Vastustajalle halpa maali ja peli välittömästi 1-0. Ajoittaisia tilanteita lukuunottamatta olimme aivan sillassa. Ottelun luonne oli erittäin kova. Pelaajia rapattiin puolin ja toisin. Välillä melko rankastikin. Itsellä puolittainen läpiajo, joka romuttui käsivirheeseen.

22:00 Peli päättyi 0-3 Laiskoille Karhuille. Ottelu oli vastustajan silkkaa dominanssia ja Käpylän pelaamattomuus isoilla kentillä näkyi karusti. Tilanteita ei tullut edes kourallista. Henkilökohtainen panos oli itseltäni surkea. 3-4 vaihtoa per puoliaika ja kosketus palloon saman verran, ellei vähemmän. Pitkä on matka divarikentille, mutta sitä varten näitä pelejä pelataan.

22.15 Kamat kasaan ja ottelussa kovia kokeneelta kapteenilta(löi pään kovaan muovimattoon) synttärilahja mukaan. Kiitos Svante!

9

22.40 Stadikan valot pimentynyt ja viimeisenä astun pettymysten keskeltä stadionilta ulos..Peli ei tarjonnut faneille mitään muuta kuin pettymystä ja tätä tappiota ei voida selitellä mitenkään paitsi omalla huonoudella.

23.25 Käyn läpi kulutta päivää ja päätän kirjoittaa testamentin, joka julkaistaan tässä pelipäivä blogissa. Kiitos hienosta päivästä KMPP11 pojat ja Laiskat karhut! Ei muuta, kuin kohti uusia seikkailuja

Testamentti: Tämä tunteikas numero seiska on kantanut menestyksen raskasta taakkaan hartioilla koko kauden. Yhdessä saavutimme paljon. Lohkovoiton ja tukun voittoja, kuitenkin loppukauden pettymys ja tappioputket ovat syönneet miestä sen verran, että täten kiitän teitä kaudesta ja ilmoitan Lopettavani…..tämän kauden osalta. Hauskoja lopputreenejä ja nähdään keväällä! Tämä mies matkaa talvilaitumille lataamaan akkuja ja lupaan palata entistä parempana ja nälkäisempänä ensi kauteen!

Kiitos!

– AP7